Rybízová bublanina je naše oblíbená. Vždy se po ni jen zapráší.........
Která je oblíbená u vás?
2 hrnky pol. mouky půl hrnku pol. mouky
1 hrnek cukru čtvrt hrnku cukru
1 hrnek mléka čtvrt másla
4 lžíce oleje
2 vejce
1 sáček prášku do pečiva
Postup přípravy receptu
Do mouky přidáme prášek do pečiva, hrnek cukru, hrnek mléka, vajíčka a olej. Vše promícháme.
Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou. Na plech vylijeme těsto a poklademe rybízem a posypeme drobenko. Bublaninu vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme 30 - 35min.
A já si můžu dát konečně zasloužený odpočinek.
Všem přeji pěkný večer.
Bublanina vypadá dobře a nejradši bych se hned pustila do pečení,i když na pečení
OdpovědětVymazatjsem já smolař a co nepřipálím je zázrak :)
Děkuju za recept,měla bych si to začít psát.
Krásnej den.